Λαμίν Γιαμάλ: Η Σάντος τον προσκάλεσε στο Βίλα Μπελμίρο μετά τη φωτογραφία του με τη φανέλα του Νεϊμάρ

Newsroom
lamin

bet365

Ο Λαμίν Γιαμάλ φωτογραφήθηκε στις διακοπές του στην Κω με την εμφάνιση του Νεϊμάρ στη Σάντος και ο σύλλογος τον προσκάλεσε στο Βίλα Μπελμίρο.

Ο Λαμίν Γιαμάλ η αλλιώς το παιδί θαύμα του EURO 2024 επισκέφθηκε την Κω για τις καλοκαιρινές του διακοπές του και φωτογραφήθηκε με μία πολύ ιδιαίτερη φανέλα, τη φανέλα του Νεϊμάρ, από τότε που αγωνιζόταν στη Βραζιλία για τη Σάντος. Εκεί όπου έγινε γνωστός παγκοσμίως κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Η φωτογραφία αμέσως έκανε το γύρο του διαδικτύου και η ομάδα έστειλε στον 17χρονο παίκτη της Μπαρτσελόνα πρόσκληση μέσω Instagram να την επισκεφτεί στο Βίλα Μπελμίρο, προκειμένου να δει από κοντά το γήπεδο που ξεκίνησε να αγωνίζεται ο Βραζιλιάνος σταρ.

«Αυτή η φανέλα είναι πολύ ιστορική, Γιαμάλ. Θα σου δώσουμε τη νέα φανέλα. Εάν προτιμάς, μπορείς να έρθεις στο Βίλα Μπελμίρο και να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία κατά τη διάρκεια των διακοπών σου για να επισκεφθείς το ιερό στάδιο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου» ανέφερε στην ανάρτηση ο βραζιλιάνικος σύλλογος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα