Γέρο «μπάσιμο» της Κοζέντσα για την απόκτηση του Χρήστου Κουρφαλίδη

Γέρο «μπάσιμο» της Κοζέντσα για την απόκτηση του Χρήστου Κουρφαλίδη

bet365

Η Κοζέντσα από τη Serie B έχει μπει δυναμικά στο κόλπο για τον δανεισμό του Χρήστου Κουρφαλίδη από την Κάλιαρι, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Μετά από μία καλή σεζόν με τη Φεραλπισάλο, ο Χρήστος Κουρφαλίδης επέστρεψε στην Κάλιαρι, όπου και ανήκει, με τον προπονητή της ομάδας να τον έχει μέσα στους «εκλεκτούς» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο 21χρονος χαφ θα επιστρέψει στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, η Κοζέντσα έχει μπει δυναμικά για την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού για τη νέα σεζόν.

Ο ιταλικός σύλλογος τερμάτισε στην 9η θέση της Serie B την περσινή σεζόν και φέτος στοχεύει για ακόμα ψηλότερα, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που τον θέλουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα