Βαθμολογία UEFA: Πιο κοντά στην 14η θέση η Ελλάδα

Newsroom
ΠΑΟΚ- Μπάνια Λούκα

bet365

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έκαναν το πρώτο βήμα πρόκρισης και οι νίκες κόντρα σε Μπόρατς και Ίντερ Ντ' Εσκάλδες έφεραν την Ελλάδα πιο κοντά στην 14η θέση.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αγχώθηκαν, έχασαν τη συγκέντρωσή τους, ωστόσο επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 3-2 της Μπόρατς στην Τούμπα κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Παράλληλα, η Ενωση επιβλήθηκε 4-3 της Ιντερ από την Ανδόρα για το Conference League και μπορεί η εμφάνιση να μην ήταν πειστική, ωστόσο σε αυτό το χρονικό σημείο μετρά η νίκη.

Η Ελλάδα με αυτές τις δυο νίκες (έστω και αν προστέθηκαν μόλις 0.500 πόντοι) πλησίασε στην 14η θέση της βαθμολογίας, πλησιάζοντας τη Σκωτία, αλλά και την 13η Αυστρία. Θυμίζουμε, πως ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης την Μπότεφ, ελπίζοντας να κάνει με τη σειρά του το σημαντικό βήμα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα