Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (23/07) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Οι αγχωτικές νίκες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Βεζένκοβ κι όλα τα μεταγραφικά ζητήματα στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Φάρσα η ΑΕΚ, μέρα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό, Τετε-λεσμένο και δικό του η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ

Sport Day: Φάρσα! Ξεκίνησε σαν πάρτι και τελείωσε με γιούχα η βραδιά στη Φιλαδέλφεια! Αμέτρητα ερωτηματικά για πρόσωπα και αγωνιστικές συμπεριφορές. Ο Λιβάι έχασε πέναλτι και ο Βίντα έβαλε αυτογκόλ. ΠΑΟΚ-Λούκατς 3-2: Στη μέση η μπουγάδα. Το rapido του Μεντιλίμπαρ, που απαιτεί συνεχώς ταχύτητα απ' τους παίκτες του, ενώ ο τελειομανής Βάσκος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Τετε-λεσμένο! Είναι γεγονός, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με την Γαλατασαράι και τον Βραζιλιάνο εξτρέμ. Σφηνα Μπράγκα για Βαγιαννίδη.

Live Sport: Ψυχίατρεεεε! Αυτοκτονικές τάσεις από την ΑΕΚ, που ενώ ήταν ηφαίστειο (4-0) έκανε απίστευτα δώρα και με 4-3 άφησε ανοιχτή τη ρεβάνς με την Ιντερ Ντ' Εσκάλδες. Δική του η πρόκριση στον ΠΑΟΚ.Τετε-μάνια. Πιθανότατα σήμερα στην Ελλάδα με αγορά 3 εκατ. ευρώ. Πρεμιέρα με παρατράγουδα στους Ολυμπιακούς: Ντου και διακοπή στο Μαρόκο-Αργεντινή. Φουλ για εξτρέμ στο Λιμάνι με Ποντένσε και Βέλντε, ποιους άλλους εξετάζει. Ωρα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό

Φως των Σπορ: Μέρα Βεζένκοβ, ο Βούλγαρος παικταράς βάζει και πάλι τα ερυθρόλευκα. Παίρνει μπρος! Πάει για 6 μεταγραφές! Στο τραπέζι το όνομα του Ντίας, που έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη και τον ξέρει καλά ο Μεντιλίμπαρ. Πώς θα διαχειριστεί ο Μεντιλίμπαρ τον Ελ Καμπί στα τελευταία φιλικά της Ολλανδίας. Προπονήθηκε και χθες ο Μαροκινός και σκόραρε στο δίτερμα. Μόνο για διακοπές δεν θα πάει! Η ΑΕΚ που προηγήθηκε 4-0 και είχε χαμένο πέναλτι του Λιβάι, έκανε τα εύκολα δύσκολα αφού δέχτηκε τρία γκολ, πληρώνοντας τα αμυντικά της λάθη. Επίθεση από... αέρως στον ΠΑΟΚ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Βέλντε και τρία μπαμ! 1. Ο έτερος εξτρέμ επιπέδου Ποντένσε. 2. Ο δεξιοπόδαρος στόπερ που θα ταιριάξει στον Πιρόλα. 3. Ο σέντερ φορ που θα πλαισιώσει τους Ελ Καμπί-Κωστούλα. Βεζένκοβ: Θα είναι πιο καλός και από την MVP χρονιά του. Φέρνει δεκάρι ο Μπιέλ, ως τώρα δεν πείθει τον Μεντιλίμπαρ, οι νέες φήμες για τον Βάσκο μαέστρο. Ετοιμη και η Μπράγκα για το ΝΑΙ για Όρτα.Βασικός ο Εσε σε ματς θρίλερ, έπαιξε για 70' στο στο Αργεντινή-Μαρόκο 1-2.

«Η ΑΕΚ την έκανε... Ίντερ - ΠΑΟΚ, κόψε τα δώρα και προχώρα»

Ώρα των Σπορ: Αντί για 6-0 για πλάκα, από το πουθενά... Την έκανε.. Ίντερ! Θα περάσει προφανώς η ΑΕΚ (αυτό μας έλειπε), αλλά το να δέχεσαι τρία γκολ από τέτοιο αντίπαλο είναι ανεπίτρεπτο.

Metrosport: ΠΑΟΚτσής ο Τισουντάλι! Οριστική συμφωνία με τον ίδιο και την Γάνδη,σήμερα τα τυπικά της μεταγραφής (2+1 το συμβόλαιό του). Κόψε τα δώρα και προχώρα! Ο ΠΑΟΚ έκανε πολλά λάθη, επέτρεψε σε μια ανύπαρκτη επιθετικά ομάδα να ισοφαρίσει δύο φορές, αλλα το θετικό είναι ότι άρχισε με νίκη την επιχείρηση «πρόκριση στην ελίτ του Champions League». Συμφώνησε με Ούγκο Μάγιο ο Άρης, στην Ολλανδία ο Σίστο, πάει για Ανέστη, Κυνηγόπουλο ο Ηρακλής, βλέπουν και Κουάδρο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα