Παρί Σεν Ζερμέν: Μια «ανάσα» από τον Νέβες, με 70 εκατ. ευρώ

Newsroom
joao_neves

bet365

Ο Ζοάο Νέβες σύμφωνα με δημοσίευμα σύντομα θα είναι κάτοικος Παρισιού για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του να συζητούνται ακόμα.

Ο Ζοάο Νέβες φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν και η μεταγραφή του από τη Μπενφίκα υπολογίζεται ότι θα κοστίσει στους Παριζιάνους 70. εκατομμύρια ευρώ, με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου να είναι ακόμα υπό διαπραγμάτευση.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμρπίτσιο Ρομάνο, η Παρί έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διαπραγματεύσεις με τους Αετούς της Λισαβώνας για την απόκτηση του 19χρονου Πορτογάλου και θέλει να ολοκληρώσει την μεταγραφή την επόμενη εβδομάδα.

Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου ακόμα συζητούνται και υπολογίζεται ότι θα κοστίσει στην Παρί 70 εκατομμύρια ευρώ και κάποιον παίκτη ως έμψυχο αντάλλαγμα, σαν τον Ρενάτο Σάντσες.

Να θυμίσουμε ότι Ζοάο Νέβες την σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα της Μπενφίκα μέτρησε 55 συμμετοχές, σκόραρε τρία γκολ και μοίρασε δύο ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα