Αλεξανδρόπουλος: Οδεύει οριστικά στη Σταντάρ Λιέγης

Newsroom
Αλεξανδρόπουλος: Οδεύει οριστικά στη Σταντάρ Λιέγης

bet365

Οι διοικούντες τη Σταντάρ Λιέγης βρήκαν λύση για το θέμα που προέκυψε με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και ο Έλληνας άσος ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα των Βέλγων.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος φαίνεται πως τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σταντάρ Λιέγης. Παρά το πρόβλημα που προέκυψε και έβαλε προσωρινά στον «πάγο» την υλοποίηση της μεταγραφής του Έλληνα άσου στους Βέλγους, ο Αλεξανδρόπουλος θα καταλήξει τελικά στη Λιέγη όπως μεταδίδουν τα Μέσα της χώρας.

Σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο, οι διοικούντες τη Σταντάρ βρήκαν λύση στο θέμα που είχε προκύψει και αποφάσισαν να ανεβάσουν το μπάτζετ της ομάδας για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Αλεξανδρόπουλου.

Οι Βέλγοι αναμένεται να αποκτήσουν τον 23χρονο χαφ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη μορφή δανεισμού, με τον Έλληνα άσο να αναμένεται να φτάσει στη Λιέγη μέσα στα επόμενα 24ωρα για να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σταντάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα