Ίντερ Μαϊάμι: Εύκολη νίκη απόντος του Λιονέλ Μέσι στην πρεμιέρα του Leagues Cup

Newsroom
ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

bet365

Με τον Λιονέλ Μέσι να παρακολουθεί από την κερκίδα, η Ίντερ Μαϊάμι πήρε επαγγελματική νίκη (2-0) επί της Πουέμπλα στην πρεμιέρα της στο Leagues Cup.

Η Ίντερ Μαϊάμι ξεκίνησε το Σάββατο την υπεράσπιση του τίτλου της στο Leagues Cup, υποδεχόμενη την Πουέμπλα της Liga MX στο «Chase Stadium» του Fort Lauderdale. Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο, επικρατώντας με 2-0 και παίρνοντας τους πρώτους τρεις διαθέσιμους βαθμούς στον 3ο όμιλο Ανατολής.

Η ομάδα από το Μαϊάμι εξακολουθεί να μην έχει στη διάθεσή του τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του τελικού του Κόπα Αμέρικα και εξακολουθεί να φοράει μπότα για περπάτημα, οπότε η επιστροφή του είναι ακόμα πολύ αμφίβολη.

Ο Ματίας Ρόχας και ο Λουίς Σουάρες ήταν οι σκόρερ για την Ίντερ Μαϊάμι που άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό. Η Πουέμπλα έκανε αρκετά σουτ, πολλά από αυτά όμως άστοχα και παραχώρησε το μεγαλύτερο μέρος της κατοχής στο Μαϊάμι και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν προς όφελός τους.

Στο 72ο λεπτό, ο Ζόρντι Άλμπα «τροφοδότησε» τον Λουίς Σουάρες και μέσα στην περιοχή και ο Ουρουγουανός θρύλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα