Αλεξανδρόπουλος: Ανακοινώθηκε από τη Σταντάρ Λιέγης

Αλεξανδρόπουλος

bet365

Μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο, καθώς η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε το δανεισμό του από τη Σπόρτινγκ.

Κάτοικος Λιέγης είναι με κάθε επισημότητα ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε στην αγορά του ο 22χρονος μέσος συνεχίζει στη Σταντάρ, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του Έλληνα χαφ, με το deal να προβλέπει και οψιόν αγοράς. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι Βέλγοι μπορούν να αγοράσουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι με ένα ποσό της τάξης των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Αλεξανδρόπουλος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, το 2022 έκανε το βήμα για το εξωτερικό, καθώς πωλήθηκε στη Σπόρτινγκ αντί τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ και την περασμένη σεζόν επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ως δανεικός από τα Λιοντάρια. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 31 εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα, σκόραρε τρία γκολ και πανηγύρισε την κατάκτηση του Conference League.

Με το Τριφύλλι είχε 77 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, σκόραρε δυο γκολ, μοίρασε τέσσερις ασίστ και σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδας το 2022. Με τη Σπόρτινγκ έχει 13 συμμετοχές, ενώ με το εθνόσημο έχει παίξει εννέα φορές.

@Photo credits: standard.be

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα