Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Πόρτο 3-4: Επέστρεψε από το 3-0 και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Πορτογαλίας

Newsroom
ΠΟΡΤΟ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

bet365

Η Πόρτο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 από την Σπόρτινγκ στον τελικό του Super Cup, όμως ισοφάρισε το ματς και στην παράταση πήρε μεγάλη νίκη με 4-3!

Η Πόρτο κατέκτησε το Super Cup Πορτογαλίας μετά την εντυπωσιακή για τον τρόπο που ήρθε νίκη της με 4-3 επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην παράταση.

Τα «Λιοντάρια» έγλειφαν τα δάχτυλά τους 10 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, καθώς ο Γκονσάλο Ινάσιο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0) μόλις στο 6ο λεπτό, προτού ο Πέδρο Πέδρο Γκονσάλβες διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του τρία λεπτά αργότερα μετά από ασίστ του Γκιόκερες. Η Πόρτο δεν είχε απάντηση και στο 24ο λεπτό ο Κεντά πέτυχε με βολέ ένα τρίτο τέρμα [και πάλι μετά από ασίστ του Σουηδού φορ].

Οι «δράκοι» είχαν να ανέβουν ένα βουνό αλλά τα κατάφεραν. Οι παίκτες του Βίτορ Μπρούνο ανέβασαν την απόδοσή τους και πέτυχαν τέσσερα αναπάντητα γκολ φτάνοντας ως την κατάκτηση της κούπας (ο 86ος επίσημο τίτλο τους).

Μετά από λάθος στην άμυνα της Σπόρτινγκ ο Γκαλένο με σουτ από κοντά μείωσε σε 3-1 και στην επανάληψη, ο Νίκο Γκονσάλβες μείωσε κι άλλο βάζοντας για τα καλά την Σπόρτινγκ στο παιχνίδι, ενώ ο Γκαλένο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έφερε το παιχνίδι στα ίσα και οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στην παράταση.

Με την ψυχολογία να είναι φυσικά στο πλευρό των «Δράκων» οι οποίοι έφτασαν τελικώς σε ολική ανατροπή. Ο Ιβάν Χάιμε, ήταν ο ήρωας της βραδιάς, με το σουτ που επιχείρησε και την μπάλα να αλλάζει τροχιά μετά από κόντρα για το τελικό 4-3!

Να αναφέρουμε ότι πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, Νταβίντ Κάρμο, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 105ο λεπτό της παράτασης στη θέση του Ντάνι Ναμάσο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα