Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 0-3: Φιλική τριάρα με σκόρερ Τσιμίκα (vids)

Newsroom
ΤΣΙΜΙΚΑΣ

bet365

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε την περιοδεία της στις ΗΠΑ με 3/3, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον «δικό» μας Κώστα Τσιμίκα να σκοράρει για το 3-0 των Reds.

Μπροστά σε 77.559 θεατές - το μεγαλύτερο μη αμερικανικό ποδοσφαιρικό κοινό στο William-Brice Stadium - η Λίβερπουλ έδωσε... παράσταση επικρατώντας με 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία στις ΗΠΑ με 3/3 νίκες.

Στο τελευταίο παιχνίδι των Reds, ο Κώστας Τσιμίκας που ξεκίνησε βασικός για την ομάδα του, πέτυχε το τρίτο της γκολ και αποθεώθηκε.

Πιο αναλυτικά, ο Φάμπιο Καρβάλιο έβαλε τη Λίβερπουλ μπροστά στο σκορ μετά από 10 λεπτά αγώνα. Το προβάδισμα της ομάδας του Μερσεϊσάιντ διπλασιάστηκε στο 36′, όταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ νίκησε τον Τόμπι Κόλιερ στην πλάγια γραμμή, και σέρβιρε στον Κέρτις Τζόουνς για το 2-0.

Ένα λεπτό μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ήταν η σειρά του Κώστα Τσιμίκα να βρει δίχτυα. Ο Έλληνας διεθνής πήρε το ριμπάουντ μετά την επέμβαση του Ονάνα σε σουτ του Ζότα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0!

Ο νέος προπονητής Άρνε Σλοτ που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της μετά Γιούργκεν Κλοπ εποχής, θα είναι σίγουρα ευχαριστημένος από την έκβαση του ταξιδιού της ομάδας του στις ΗΠΑ πριν από την πρεμιέρα της Premier League απέναντι στη νεοφώτιστη Ίπσουιτς στις 17 Αυγούστου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα