Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 4-2: Χατ τρικ Χάαλαντ στη φιλική νίκη των Σίτιζενς (vid)

Newsroom
Χάαλαντ

bet365

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε χατ-τρικ, στην εύκολη φιλική νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 4-2 επί της Τσέλσι στο Κολόμπους.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε καταφέρει να καταγράψει νίκη στα φιλικά της επί αμερικανικό εδάφους, χάνοντας με 4-3 από τη Σέλτικ και 3-2 από τη Μίλαν, ενώ έφερε ισοπαλία 2-2 με τη Μπαρτσελόνα πριν χάσει τελικώς με 4-1 στα πέναλτι.

Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν από την έναρξης της σεζόν όμως, η Σίτι επικράτησε 4-2 της Τσέλσι, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο πεντάλεπτο!

Ο Νορβηγός επιθετικός ανατράπηκε από τον Κόλγουιλ στο 3ο λεπτό και ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι - δύο φορές, αφού ο διαιτητής διέταξε να επαναληφθεί η εκτέλεση. Άλλο ένα αμυντικό λάθος λίγο αργότερα επέτρεψε στον θηριώδη φορ να εκμεταλλευτεί τη χαλαρή πάσα του Μοΐζες Καϊσέδο και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Τσέλσι είχε ευκαιρίες να μειώσει το σκορ πριν από το ημίχρονο, με τον Στέφαν Ορτέγκα να σταματάει τον Κρίστοφερ Νκούνκου, πριν ο Έντσο Φερνάντες στείλει την μπάλα άουτ μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Σίτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πραγματοποίησε άλλο ένα γρήγορο ξέσπασμα δύο τερμάτων, με τον 21χρονο αμυντικό Όσκαρ Μπομπ να «γράφει» το 3-0. Στη συνέχεια, ο Χάαλαντ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 56ο λεπτό για το 4-0 των Πολιτών.

Το απόγευμα αποδείχθηκε δύσκολο για τον Έντσο Μαρέσκα, πρώην βοηθό του Γκουαρδιόλα, ο οποίος επέβλεψε τη φιλική ήττα από τη Σέλτικ και την ισοπαλία με τη Ρέξαμ τον Ιούλιο. Η ομάδα του έκανε το σκορ να φανεί πιο αξιοπρεπές, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να σκοράρει με βολέ, πριν ο Μαντουέκε διαμορφώσει στο 89' το τελικό 4-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα