Ο Τσάμπι Αλόνσο πλέκει το εγκώμιο του Αρτέτα: «Είναι ένα ανταγωνιστικό ζώο!» (vid)

Newsroom
Φαβορί για τη Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο

bet365

Ο Τσάμπι Αλόνσο χαρακτήρισε τον Μικέλ Αρτέτα «ανταγωνιστικό ζώο» μετά την ήττα της Μπάγερ Λεβερκούζεν με 4-1 από την Άρσεναλ σε φιλικό προετοιμασίας.

Ο Τσάμπι Αλόνσο είδε την πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερ Λεβερκούζεν να υφίσταται βαριά ήττα από την Άρσεναλ (4-1) στο Emirates Stadium την Τετάρτη, με σκόρερ τους Ζιντσένκο, Τροσάρντ, Γκαμπριέλ Ζεσούς και Κάι Χάβερτς. Η νίκη γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή αν θυμηθούμε τα μνημειώδη επιτεύγματα της Λεβερκούζεν την περασμένη σεζόν. Θυμίζουμε ότι οι «Ασπιρίνες» κατέκτησαν το πρωτάθλημα χωρίς ήττα!

Ο τεχνικός της ομάδας Τσάμπι Αλόνσο έβγαλε το καπέλο στον Μικέλ Αρτέτα σε δηλώσεις του μετά το φιλικό παιχνίδι. «Ανταγωνιστικός. Ήταν πάντα ένα ανταγωνιστικό ζώο. Μπορείτε να δείτε πώς έχει αναπτύξει ένα σπουδαίο έργο. Μπορούσες να δεις ότι ήθελε να κερδίσει και προετοιμαζόταν γι' αυτό, ξέρεις. Είναι ένας καρπός πολλών αποφάσεων που έχει πάρει που φτάνουν εδώ στην Άρσεναλ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα