Ρονάλντο για Πέπε: «Είσαι μοναδικός, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω πόσα σημαίνεις για εμένα»

Newsroom
ronaldo-pepe

bet365

Με μία σύντομη, αλλά περιεκτική ανάρτηση στα social media, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το δικό του μήνυμα στον Πέπε, μετά την απόφαση του τελευταίου να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο «βιονικός» Πέπε αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, βάζοντας τέλος σε μία πολυετή καριέρα, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που αγωνίστηκε σε EURO, σε ηλικία 41 ετών.

Ο συμπατριώτης του και συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, αποχαιρέτησε τον «αδελφό» του με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω πόσα σημαίνεις για εμένα, φίλε μου. Κερδίσαμε ό,τι υπήρχε να κερδίσουμε στο γήπεδο, αλλά το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι η φιλία και ο σεβασμός που έχω για εσένα. Είσαι μοναδικός, αδελφέ μου. Σε ευχαριστώ για τόσα πολλά», αναφέρει η δημοσίευση του Ρονάλντο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα