Πίττας: «Σειρήνες» από MLS για τον Κύπριο επιθετικό

Πίττας: «Σειρήνες» από MLS για τον Κύπριο επιθετικό

πιττας γκολ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σουηδία, έντονο ενδιαφέρον υπάρχει για την περίπτωση του Ιωάννη Πίττα από μεριάς...Βόρειας Αμερικής και MLS.

Η περίπτωση του Ιωάννη Πίττα, είναι δεδομένο ότι έχει απασχολήσει πολλές ομάδες κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Φημολογίες έχουν ακουστεί πολλές, δίχως όμως να έχει υπάρξει ακόμα κάποια εξέλιξη, με τον Πίττα να παραμένει και να εξακολουθεί να αγωνίζεται κανονικά με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Νέα ρεπορτάζ από την "Expressen" κάνουν λόγω για ενδιαφέρον στη περίπτωση του Κύπριου επιθετικού από ομάδα του MLS η οποία ετοιμάζεται να καταβάλει πρόταση για την αγορά του. Υπογραμμίζεται ότι αναμένονται εξελίξεις στις επόμενες μέρες του Αυγούστου, ενώ ταυτόχρονα τονίζεται η διάθεση της ΑΙΚ, να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στις επάλξεις της. Ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη πληροφόρηση ως το προς ποια ομάδα είναι αυτή που βολιδοσκοπεί τον διεθνή Κύπριο άσο.

Αναλυτικά το εν λόγω δημοσίευμα:

«Μια ομάδα από το MLS, ενδιαφέρεται για την υπογραφή του Ιωάννη Πίττα από την ΑΙΚ Στοκχόλμης και είναι έτοιμη να υποβάλλει πρόταση. Οι επόμενες εβδομάδες του Αυγούστου θα δείξουν εάν ο παίχτης-κλειδί για την Σουηδική ομάδα θα παραμείνει. Η ΑΙΚ θα προτιμούσε να μην πουλήσει τον επιθετικό της, ο οποίος έχει 20 γκολ σε 33 συμμετοχές».

Το δημοσίευμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα