Βέλγιο: Η Γκενκ του Καρέτσα νίκησε την Μπριζ του Τζόλη

Βασίλης Μπαλατσός
ελλαδα

bet365

Η Γκενκ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα του Βελγίου, καθώς υπέταξε την Μπριζ με 3-2. Ήρθαν από τον πάγκο Καρέτσας και Τζόλης.

H Γκενκ του Κωνσταντίνου Καρέτσα πήρε τη νίκη κόντρα στην Μπριζ του Χρήστου Τζόλη. Η ομάδα της Λιμβουργίας πήρε την πρώτη της νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα, καθώς υπέταξε τους πρωταθλητές, εντός έδρας με 3-2. Οι 7οι γηπεδούχοι έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς, ενώ οι 13οι φιλοξενούμενοι μετά από τρεις αγωνιστικές παραμένουν στον ένα βαθμό.

Η Μπριζ πήρε αέρα δυο τερμάτων μέσα στην πρώτη ώρα του ματς, χάρη σε ισάριθμα γκολ του Σκοβ Όλσεν (45' - 60'), όμως οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή μέσα σε 26 λεπτά. Στο 68' ο Στόκερς μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Αροκοντάρε ισοφάρισε στο 83' και στο 90+4' ο Χροσόβσκι ολοκλήρωσε την ανατροπή της ομάδας του.

Για την Γκενκ ο Καρέτσας πέρασε ως αλλαγή στο 64' και για την Μπριζ ο Τζόλης μπήκε στο ματς δυο λεπτά αργότερα, στο 66'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα