Μπράγκα: Απέλυσε τον Ντάνιελ Σόουζα, φαβορί ο Καρβαλιάλ

Μπράγκα: Απέλυσε τον Ντάνιελ Σόουζα, φαβορί ο Καρβαλιάλ

Newsroom
Μπράγκα: Απέλυσε τον Ντάνιελ Σόουζα, φαβορί ο Καρβαλιάλ

bet365

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπράγκα αποτελεί ο Ντανιέλ Σόουζα, με τον πορτογαλικό Τύπο να παρουσιάζει τον Κάρλος Καρβαλιάλ να φιγουράρει ως πιθανός αντικαταστάτης.

Βραχύβια ήταν η παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού Ντανιέλ Σόουζα στον πάγκο της Μπράγκα.

Ο 39χρονος προπονητής -που προσελήφθη τον Μάη του 2024- απολύθηκε μετά τις δύο πολύ προβληματικές εμφανίσεις της ομάδας στην αρχή της σεζόν. Την εντός έδρας λευκή ισοπαλία κόντρα στην Σερβέτ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και την πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος και το 1-1, επίσης στην έδρα της, απέναντι στην Εστρέλα Αμαδόρα.

Σύμφωνα με την A BOLA, ο προπονητής αισθάνθηκε άβολα με κάποιες προσπάθειες παρέμβασης στο έργο του από τη διοίκηση με επικεφαλής τον Αντόνιο Σαλβαδόρ. Με τη σειρά της, η Μπράγκα διέψευσε επίσημα ότι η αποχώρηση οφείλεται σε οποιουδήποτε είδους διαφωνία μεταξύ του ίδιου και του επικεφαλής του συλλόγου.

Υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα, ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος έχει ήδη καθίσει στον πάγκο της ομάδας το 2006 και τη διετία 2020-2022.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα