Μπράγκα: Ανακοίνωσε την επιστροφή Καρβαλιάλ

Βασίλης Μπαλατσός
Καρβαλιαλ

bet365

Έξι μήνες μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ επιστρέφει στους πάγκους για λογαριασμό της Μπράγκα.

Η τρίτη θητεία του Κάρλος Καρβαλιάλ στην Μπράγκα είναι γεγονός. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το κλαμπ της πατρίδας του και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, ως αντικαταστάτης του Κάρλος Σόουζα. Ο 39χρονος κόουτς απολύθηκε μετά την εντός έδρας λευκή ισοπαλία κόντρα στην Σερβέτ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και την πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος και το 1-1, επίσης στην έδρα της, απέναντι στην Εστρέλα Αμαδόρα.

Ο 58χρονος τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους έξι μήνες μετά το ανεπιτυχές πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, στον οποίο μέτρησε πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει στη διάθεση του τον Αντέ Όρτα, ο οποίος ήταν δικιά του επιλογή στους Πειραιώτες και όπως αναφέρουν στην πατρίδα τους η μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους έχει κολλήσει.

Ο άλλοτε προπονητής (και) του Αστέρα Τρίπολης είχε πάει αρχικά στην Μπράγκα για τέσσερις μήνες το 2006 (Ιούλιος - Νοέμβριος) και τελευταίο του πέρασμα ήταν τη διετία 2020-22. Στον πάγκο της ομάδας που ανδρώθηκε ως ποδοσφαιριστής έχει καθίσει 117 φορές (64 νίκες, 22 ισοπαλίες και 31 ήττες), ενώ το 2021 είχε κατακτήσει το Κύπελλο Πορτογαλίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα