Το Gazzetta στο Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα: Όλα γύρω του γυρίζουν!

warsaw

bet365

Το Gazzetta βρίσκεται στη Βαρσοβία για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και σας μεταφέρει το κλίμα, με όλα τα φώτα να είναι στραμμένα στον Κιλιάν Μπαπέ.

Ναι, αν η Ρεάλ Μαδρίτης κατακτήσει το φετινό ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, θα πρόκειται για το έκτο της ιστορίας της και έτσι θα βρεθεί στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας. Θα αφήσει πίσω της την Μπαρτσελόνα και την Μίλαν, που έχουν από πέντε. Παράλληλα, θα είναι το πέμπτο για τον Κάρλο Αντσελότι, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος προπονητής. Ακόμα, ο Ντάνι Καρβαχάλ και ο Λούκα Μόντριτς έχουν την ευκαιρία να γίνουν οι πρώτοι που θα κερδίσουν πέντε ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ. Ενδιαφέροντα, τα παραπάνω στοιχεία.

Στην πραγματικότητα, όμως, όλα, τα βλέμματα, ενόψει του αποψινού αγώνα ανάμεσα στην κάτοχο του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης και αυτήν του Europa League, Αταλάντα, είναι στραμμένα πάνω σε έναν άνθρωπο. Στον Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ, πιθανότατα, θα πραγματοποιήσει κόντρα στους Μπεργκαμάσκι, το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και, όπως είναι λογικό, όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ασχολείται μαζί του.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που έχουν ταξιδέψει στην πολωνική πρωτεύουσα για αυτό το παιχνίδι, τον έχουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους. Ουκ ολίγες ερωτήσεις προς τον Κάρλο Αντσελότι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, αφορούσαν στο μεταγραφικό απόκτημα των Μαδριλένων. Και μπορεί ο Ιταλός τεχνικός να προσπάθησε επανειλημμένα να… ντριμπλάρει τους δημοσιογράφους, όμως, εκείνοι συνέχισαν να εστιάζουν στον Μπαπέ.

Οι εκτιμήσεις των Ισπανών συναδέλφων, πάντως, αναφέρουν πως ο Γάλλος δεν θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα και το πιθανότερο είναι να τον δούμε να περνά στο ματς ως αλλαγή.

Ο «χαλαρός» Μπαπέ και η γκολάρα του Βαγιέχο!

Η τελευταία προπόνηση της «βασίλισσας» πριν την αναμέτρηση με τους Ιταλούς, ήταν ανοιχτή για τους δημοσιογράφους σε όλη τη διάρκειά της. Φυσικά και πάλι, όλες οι κάμερες ήταν στραμμένες πάνω στον Μπαπέ. Εκείνος, ωστόσο, έδειξε να το παίρνει κάπως… χαλαρά και ασφαλώς έδειξε πως χρειάζεται ακόμα χρόνο για να βρεθεί στο επιθυμητό, για εκείνον, επίπεδο. Μετά από ένα απαιτητικό Euro και κάποιες ημέρες διακοπών, είναι εμφανές πως βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης.

Όλοι όσοι παρακολουθήσαμε το πρόγραμμα της Ρεάλ Μαδρίτης από την εξέδρα, περιμέναμε ένα γκολ του Μπαπέ για να το «πιάσει» η κάμερά μας. Μετά από αρκετές αποτυχημένες του προσπάθειες, η αλήθεια είναι πως… απογοητευτήκαμε και τα παρατήσαμε. Λίγο πριν το φινάλε στο δίτερμα, πάντως, από κοντά βρήκε δίχτυα νικώντας τον Λούνιν.

Ένα ζεστό χειροκρότημα για ένα όμορφο τέρμα που σημείωσε δέχθηκε ο Βινίσιους, ενώ ιαχές θαυμασμού ακούστηκαν όταν ο Βαγιέχο, αν και αμυντικός, σκόραρε από πολύ μακρινή απόσταση με ένα απίστευτο σουτ.

Λίγο πριν το τέλος του προγράμματος οι ποδοσφαιριστές του Αντσελότι εκτέλεσαν και πέναλτι, με τον Μπαπέ να μην καταφέρνει να σκοράρει, καθώς νικήθηκε από τον τρίτο τερματοφύλακα των Μαδριλένων, απογοητεύοντας τους μικρούς θαυμαστές του, που είχαν μαζευτεί για να τον δουν. Τουλάχιστον, τους μοίρασε κάποια αυτόγραφα για να τους χαρίσει ένα χαμόγελο!

Το εντυπωσιακό γήπεδο θα γεμίσει με Πολωνούς

Και μιας και ο Μπαπέ, δεν μας εντυπωσίασε, φρόντισε να το κάνει το εθνικό γήπεδο της Βαρσοβίας. Το γήπεδο θα διεξαχθεί το φετινό ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, είναι επιβλητικό και δεν μπορεί παρά να κερδίσει τον επισκέπτη. Στην εξέδρα, το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται να βρεθούν κατά κύριο λόγο ντόπιοι.

Οι Ιταλοί δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τους 6000, ενώ οι Ισπανοί έχουν… χορτάσει από παιχνίδια σαν αυτό! Έτσι, το ματς αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Πολωνούς, προκειμένου να δουν από κοντά τους αστέρες των Μαδριλένων.

Μάλιστα, είναι άξιο αναφοράς πως οι αρκετά παιδιά είχαν μαζευτεί και την Τρίτη έξω από το γήπεδο προκειμένου να βγάλουν μία φωτογραφία τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησής τους επί πολωνικού εδάφους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα