Το εγκαταλελειμμένο «Ξάνθη FC Arena» (vid)

Newsroom
sda

bet365

Το «Ξάνθη FC Arena» που ήταν για σχεδόν 20 χρόνια η έδρα της Ξάνθης και εκεί έχει δώσει ευρωπαϊκά ματς αλλά και φιλοξένησε όλους τους «μεγάλους» του «Big-5», θυμίζει πλέον... χωράφι.

Η Ξάνθη αγωνίζονταν μέχρι και πριν από μερικά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, όμως μετά τις διοικητικές «περιπέτειες» που πέρασε βρέθηκε στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού της.

Παράλληλα δεν χρησιμοποιεί πια ως έδρα το «Ξάνθη FC Arena» αλλά το Γήπεδο του ΑΟΞ και έτσι το πρώτο φαίνεται πως έχει εγκαταλειφθεί.

Είναι χαρακτηριστικό ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και αποτυπώνει την κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός του χώρος και όχι μόνο, σε ένα γήπεδο όπου η τοπική ομάδα έχει μεταξύ άλλων παίξει και σε διοργανώσεις της UEFA.

Το «Ξάνθη FC Arena» αποτελούσε την έδρα της από τον Σεπτέμβριο του 2004 μέχρι και το φινάλε της σεζόν 2021/22, οπότε και εμφανίστηκε για τελευταία φορά σε επαγγελματική κατηγορία (σ.σ. στη Super League 2), καθώς μετέπειτα δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Εκεί φιλοξένησε δεκάδες φορές όλους τους εγχώριους «μεγάλους» και το γήπεδό της έχουν... πατήσει όλα τα αστέρια που έπαιζαν μέχρι και πρότινος στην ελληνική ελίτ.

Πλέον με γνώμονα το συγκεκριμένο βίντεο θυμίζει... παρατημένο χωράφι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα