Τέσσερις ομάδες έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Στέλιο Ανδρέου

Τέσσερις ομάδες έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Στέλιο Ανδρέου
Ο 22χρονος στόπερ, Στέλιος Ανδρέου έχει εντυπωσιάσει μέσα από τις εμφανίσεις του στο Βέλγιο με τη Σαρλερουά και τέσσερις ομάδες τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Η σεζόν έχει ξεκινήσει στο Βέλγιο και ο Στέλιος Ανδρέου έχει μπει δυναμικά έχοντας ήδη τέσσερις συμμετοχές ως βασικός σε ισάριθμες αγωνιστικές ενώ την τελευταία τριετία έχει 91 παιχνίδια στο ενεργητικό του με τη Σαρλερουά.

Ο 22χρονος Κύπριος στόπερ έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του με τις επιδόσεις του και παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, ουκ ολίγες ομάδες της Ευρώπης βλέπουν με καλό... μάτι την περίπτωση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, τέσσερα κλαμπ τον έχουν ψηλά στη λίστα τους, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάτι προχωρημένο προς το παρόν. Αυτές είναι η Τορίνο από την Ιταλία, η Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ, η Πλίμουθ από τη Championship της Αγγλίας και η Βενέτσια από την Ιταλία.

Παράλληλα, η Σαρλερουά συζητάει για την πώληση του Κύπριου αμυντικού μόνο με το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ (το 2021 αποκτήθηκε αντί 200 χιλιάδων ευρώ).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα