Κριστιάνο Ρονάλντο: Ρεσιτάλ απαξίωσης με προκλητικές χειρονομίες προς τους συμπαίκτες του (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο - Συμπαίκτες

bet365

Η Αλ Νασρ γνώρισε βαριά ήττα από την Αλ Χιλάλ στον τελικό του Super Cup Σαουδικής Αραβίας (4-1) και ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα έβαλε με τους συμπαίκτες του.

Μετά τις άσεμνες χειρονομίες προς τους αντίπαλους οπαδούς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο το πήγε στο άλλο επίπεδο και παρέδωσε μια παράσταση... απαξίωσης προς τους ίδιους του τους συμπαίκτες. Παρ'ότι ο ίδιος βρήκε δίχτυα, η Αλ Νασρ δέχθηκε τέσσερα γκολ σε 17 λεπτά από την Αλ Χιλάλ και γνώρισε τη βαριά ήττα (4-1) στον τελικό του Super Cup της Σαουδικής Αραβίας.

Ο CR7 λοιπόν τα έβαλε με τους συμπαίκτες του, τους οποίους έβγαλε στη... φόρα με προκλητικές χειρονομίες. «Κοιμάστε» και «Παίζετε σαν χ@σμ#νοι», τούς είπε με τη γλώσσα του σώματος ο Πορτογάλος σταρ, κατηγορώντας τους ανοιχτά για το αποτέλεσμα και προκαλώντας για ακόμη μια φορά με τη συμπεριφορά του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα