Φερεντσβάρος: Οπαδοί άναψαν καπνογόνα στην αντίπαλη εξέδρα με.... τηλεχειριστήριο!

Φερεντσβάρος: Οπαδοί άναψαν καπνογόνα στην αντίπαλη εξέδρα με.... τηλεχειριστήριο!

Newsroom
Φερεντσβάρος

bet365

Οι οπαδοί της Φερεντσβάτος έκλεψαν τις εντυπώσεις στο ντέρμπι με την Ουίπεστ, καθώς άναψαν καπνογόνα στην αντίπαλη εξέδρα με τη χρήση... τηλεχειριστηρίου.

Οι οπαδοί της Φερεντσβάρος αποδείχθηκαν ιδιαίτερα ... εφευρετικοί στη «μάχη» της εξέδρας απέναντι στους φίλους της Ουίπεστ. Στο μεγάλο ντέρμπι της Βουδαπέστης οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν προετοιμάσει το έδαφος ώστε να πικάρουν τους φιλοξενούμενους οπαδούς και το κατάφεραν με ένα πρωτότυπο τρόπο.

Όπως φαίνεται σε ένα βιντεάκι που έχει γίνει viral στα social media οι φίλοι της Φερεντσβάρος είχαν τοποθετήσει καπνογόνα στη μεριά των οπαδών της Ουίπεστ, τα οποία ενεργοποίησαν μέσα από... τηλεχειριστήριο.

Με χρώμα πράσινο τα καπνογόνα εξέπληξαν την μεριά της Ουίπεστ που πιάστηκαν προ εκπλήξεως από την προνοητικότητα των γηπεδούχων, οι οποίοι στο τέλος πανηγύρισαν και τη νίκη με 1-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα