Πόρτο: Ο Αντρέ Βίλας Μπόας επιβεβαίωσε ότι η ομάδα θέλει τον στόπερ της Ουντινέζε Νεουέν Πέρες

Newsroom
Βίλας Μπόας

bet365

Ο πρόεδρος της Πόρτο Αντρέ Βίλας Μπόας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «Δράκων» για τον στόπερ της Ουντινέζε Νεουέν Πέρες!

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η Πόρτο χτύπησε την πόρτα της Ουντινέζε καταθέτοντας πρόταση 15 εκατομμυρίων για τον 24χρονο αμυντικό Νεουέν Πέρες για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

Οι «Δράκοι» που παραχώρησαν δανεικό τον Φάμπιο Καρντόσο στην Αλ Αΐν, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συνεχίζουν να αναζητούν στην αγορά έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό και ο εκλεκτός είναι ο 24χρονος Αργεντινός στόπερ όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του συλλόγου.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας δήλωσε συγκεκριμένα: «Κάναμε την τελική πρόταση, τώρα εξαρτάται από την Ουντινέζε... ή θα προχωρήσουμε».

Αυτές οι πληροφορίες έρχονται παράλληλα με το ρεπορτάζ που θέλει τον Ολυμπιακό να προσπαθεί για την επιστροφή του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος δεν βρίσκει επαρκή χρόνο στην Πόρτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα