Γκουντογκάν: Αποσύρθηκε από την εθνική Γερμανίας

Newsroom
Γκουντογκάν

bet365

Τίτλοι τέλους για τον Ιλκάι Γκουντογκάν από την εθνική Γερμανίας, καθώς ο μέσος της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως σταματάει από τα Πάντσερ μετά από 13 χρόνια.

To EURO 2024 στα γήπεδα της πατρίδας του αποδείχθηκε το κύκνειο άσμα του Ιλκάι Γκουντογκάν με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας. Μετά από 13 χρόνια ως μέλος των Πάντσερ, ο 33χρονος μέσος πήρε την απόφαση να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media ο Γερμανός ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική, δίχως να καταφέρει να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο από τη στιγμή που έκανε ντεμπούτο πίσω στο 2011.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2024 άλλωστε δεν βρέθηκε στην αποστολή τη ς Γερμανίας, ενώ οι υπόλοιπες διοργανώσεις δεν κατέληξαν στα χέρια των Γερμανών. Με τη φανέλα των Πάντσερ κατέγραψε συνολικά 82 συμμετοχές με απολογισμό 19 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα