Δημήτρης Κουρμπέλης: Μία ανάσα από την Αλ Καλίτζ του Δώνη αποκαλύπτουν οι Άραβες

Newsroom
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης με την Εθνική Ελλάδας

bet365

Όπως αποκαλύπτουν στη Σαουδική Αραβία, ο Δημήτρης Κουρμπέλης έφτασε σε συμφωνία με την Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη και βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μετακίνησής του εκεί.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είχε μείνει ελεύθερος από την Τραμπζονσπόρ και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ο οποίος, σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν τα αραβικά ΜΜΕ, αναμένεται να είναι η Αλ Καλίτζ, στην οποία προπονητής είναι ο Γιώργος Δώνης.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας στη Σαουδική Αραβία, ο Κουρμπέλης έφτασε σε συμφωνία με την Αλ Καλίτζ και πλέον το μόνο που απομένει είναι η έγκριση της μεταγραφής από το κράτος προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 30χρονου Έλληνα διεθνή μέσου.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Αλ Καλίτζ, με τη μεταγραφή να «παγώνει» την τελευταία στιγμή, αν και γίνονται προσπάθειες από την αραβική ομάδα ακόμα και με χορηγούς προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ της.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα