Ολυμπιακός K19: Αναχώρησαν οι Νέοι των «ερυθρόλευκων» για Βραζιλία

Ολυμπιακός K19: Αναχώρησαν οι Νέοι των «ερυθρόλευκων» για Βραζιλία

Νότης Χάλαρης
olympiakos_k19

bet365

Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (20/8) για Βραζιλία, όπου θ' αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού.

Τα... μωρά του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, μετά την θρυλική πορεία από την Λέτσε έως την κατάκτηση του Youth League, είναι έτοιμα για μία νέα πρόκληση στην χώρα του καφέ για την οποία αναχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης (20/8).

Πιο συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ευρώπης... πέταξαν για Βραζιλία, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με την Φλαμένγκο στο πλαίσιο του τελικού για το Διηπειρωτικό. Ο αγώνας αυτός είναι προγραμματισμένος για το βράδυ του Σαββάτου (24/8, 22:00) και θα λάβει χώρα στο Μαρακανά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Βραζιλία

Μπότη, Κουράκλη, Έξαρχο, Κουτσόπουλο, Κουτσίδη, Αλαφάκη, Καρκατσάλη, Πλειώνη, Πρεκατέ, Δάμα, Παναγάκο, Ρολάκη, Λιατσικούρα, Μουζακίτη, Πλι, Τουφάκη, Λίγδα, Λώλη, Μπακούλα, Πνευμονίδη, Κωστούλα, Παπακανέλλο, Τζαμαλή.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα