Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο CR7 γίνεται... content creator, λάνσαρε το νέο του κανάλι στο YouTube (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο CR7 γίνεται... content creator, λάνσαρε το νέο του κανάλι στο YouTube (vid)

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο

bet365

Νέα αρχή μακριά από το ποδόσφαιρο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που ανακοίνωσε τη δημιουργία του αποκλειστικού του καναλιού στο YouTube και κάλεσε τους fans τους να τον ακολουθήσουν σε αυτό το ταξίδι.

Βαδίζει προς τα 40 του χρόνια και, είτε το θέλει, είτε όχι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο - μάλλον - έχει αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το ποδόσφαιρο. Ο Πορτογάλος σταρ μάλιστα, ίσως να έχει βρει την επόμενη καριέρα του στο... content creation.

Με μήνυμά του στα social media, ο CR7 λάνσαρε το ολοκαίνουριο αποκλειστικό του κανάλι στο YouTube, στο οποίο υποσχέθηκε να προβάλλει αθέατες πτυχές της ζωής του. Σίγουρα πιο... ανάλαφρες στιγμές από αυτές στις οποίες τον έχουμε συνηθίσει στο χορτάρι. «Η αναμονή έληξε. Το κανάλι μου στο YouTube είναι επιτέλους εδώ. Κάντε συνδρομή και ακολουθήστε με σε αυτό το νέο ταξίδι», έγραψε ο Κριστιάνο, καλώντας τους fans τους να τον στηρίξουν στο νέο του εγχείρημα. Κάτι που έκαναν και με το... παραπάνω, αφού ο Πορτογάλος έσπασε ρεκόρ φτάνοντας τους 2 εκατομμύρια subscribers σε μόλις δύο ώρες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα