Κριστιάνο Ρονάλντο: Πόσα χρήματα κερδίζει ο... Youtuber CR7 που έφτασε τα 10 εκατ. συνδρομητές σε λιγότερο από μία ημέρα (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πόσα χρήματα κερδίζει ο... Youtuber CR7 που έφτασε τα 10 εκατ. συνδρομητές σε λιγότερο από μία ημέρα (vid)

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πλέον αστέρι του YouTube, με το νέο του κανάλι να ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια συνδρομητές σε λιγότερο από μία ημέρα - κερδίζοντας ακόμα περισσότερα χρήματα.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίζεται στην Αλ Νασρ με το πιο επικερδές συμβόλαιο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για μια σειρά από χορηγικές συμφωνίες, που του επιτρέπουν να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes με τους πιο υψηλά αμειβόμενους αθλητές στον κόσμο!

Ωστόσο, ο CR7 δεν είναι φαινόμενο μόνο στο γήπεδο, καθώς διαθέτει εκατομμύρια fans στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - 636 εκατομμύρια followers στο Instagram. Τώρα γράφει ιστορία μετά την επέκτασή του στο YouTube.

Το κανάλι του «UR Cristiano» έσπασε τα ρεκόρ όταν ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο συνδρομητές σε λιγότερο από 90 λεπτά, πριν ξεπεράσει τελικά τα 15 εκατομμύρια!

Αυτή την στιγμή ο Ρονάλντο έχει ξεπεράσει πλέον τα 16 εκατ. συνδρομητές, γεγονός που του προσφέρει περαιτέρω δυνατότητες κέρδους.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει δημοσιεύσει 12 βίντεο έως τώρα και έχουν, την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, συγκεντρώσει πάνω από 50 εκατ. προβολές.

Σύμφωνα με το Thinkific, οι δημιουργοί του YouTube κερδίζουν από 2 έως 12 ευρώ ανά 1.000 προβολές.

Οι διαφημιστές πληρώνουν ένα καθορισμένο ποσοστό στην πλατφόρμα για κάθε 1.000 προβολές, με το YouTube να κρατά το 45% των διαφημιστικών εσόδων, ενώ οι δημιουργοί λαμβάνουν το υπόλοιπο 55%.

Ο CR7 θα βγάζει ήδη πολλά χρήματα, και θα βγάλει ακόμη περισσότερα, με στόχο να ανταγωνιστεί τον εντυπωσιακό δημιουργό του YouTube Mr Beast, ο οποίος έχει πάνω από 400 εκατομμύρια προβολές στα βίντεό του και μπορεί να βγάζει μέχρι και 5 εκατομμύρια ευρώ το μήνα μόνο από τα διαφημιστικά έσοδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα