Μπόκα Τζούνιορς: Παίκτης αποβλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ κι έβαλε τα κλάματα (vid)

Μπόκα Τζούνιορς: Παίκτης αποβλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ κι έβαλε τα κλάματα (vid)

Νίκος Κικίδης
Μπόκα Τζούνιορς

bet365

Αποβολή σε χρόνο ρεκόρ για τον Λουίς Αντβίκουλα της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος αποβλήθηκε στα εννιά δευτερόλεπτα κόντρα στη Κορίνθιανς και ξέσπασε σε λυγμούς.

Σπάνιο σκηνικό διαδραματίστηκε στην αναμέτρηση μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και της Κρουζέιρο για τη φάση για των «16» του Sudamericana. Ένα ματς που ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για την ομάδα της Αργεντινής και δη για τον Λουίς Αντβίκουλα.

Συγκεκριμένα ο 34χρονος... κατάφερε να αποβληθεί μόλις στα πρώτα εννιά δευτερόλεπτα του αγώνα για ένα σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, αντικρίζοντας απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η αντίδραση του Αντβίκουλα μάλιστα έγινε viral, μιας και ο 34χρονος αποχώρησε με κλάματα από τον αγωνιστικό χώρο.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Λουίς καταστράφηκε, είναι πολύ λυπημένος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον αγκαλιάσετε, να τον παρηγορήσετε γιατί τον χρειαζόμαστε με τη δύναμη που έχει» τόνισε για το συμβάν ο προπονητής της Μπόκα, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα