Ορλεάν - Βαλενσιέν: Οριστική διακοπή όταν το κυλικείο τυλίχθηκε στις φλόγες (vid)

Νίκος Κικίδης
Ορλεάν - Βαλενσιέν

bet365

Φωτιά ξέσπασε στο ημίχρονο του αγώνα Ορλεάν - Βαλενσιέν στη Γαλλία, με συνέπεια το γήπεδο να εκκενωθεί και το ματς να οδηγηθεί σε οριστική διακοπή.

Φωτιά ξέσπασε στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα σε Ορλεάν και Βαλενσιέν για την τρίτη κατηγορία της Γαλλίας. Ενώ οι δυο ομάδες ήταν στα αποδυτήρια το κυλικείο στο γήπεδο «La Source» τυλίχθηκε στις φλόγες, με τους καπνούς να δημιουργούν μια αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Φυσιολογικά ο αγώνας οδηγήθηκε σε οριστική διακοπή προκειμένου να εκκενωθεί το γήπεδο για την προστασία των οπαδών, αλλά των ομάδων που αποχώρησαν τάχιστα από το στάδιο.

Ο συγκεκριμένος αγώνας μάλιστα αποδείχθηκε ιδιαίτερα επεισοδιακός, μιας και λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί νέα διακοπή προσωρινού χαρακτήρα, όταν ένας οπαδός των φιλοξενούμενων έπεσε από την εξέδρα και χτύπησε σοβαρά το κεφάλι του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα