Φαρένσε - Σπόρτινγκ 0-5: Άνετη επικράτηση με χατ τρικ του «σούπερ» Γιόκερες

Φαρένσε - Σπόρτινγκ 0-5: Άνετη επικράτηση με χατ τρικ του «σούπερ» Γιόκερες

Newsroom
gyokeres

bet365

Μία άνετη νίκη πανηγύρισε στην έδρα της Φαρένσε η Σπόρτινγκ που με πρωταγωνιστή τον Γιόκερες, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, επικράτησε με 5-0 για την 3η αγωνιστική.

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία συνέτριψε με 5-0 την Φαρένσε εκτός έδρας, έχοντας τον Γιόκερες σε... τρελά κέφια.

Ο Σουηδός άνοιξε το σκορ στο 27' και διπλασίασε τα τέρματα της Σπόρτινγκ στο 41', δίνοντας ένα σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Αμορίμ.

Η οποία έμεινε με το πόδι στο «γκάζι» και στο δεύτερο μέρος, με τον Γιόκερες να χρίζεται ξανά σκόρερ στο 66ο λεπτό ολοκληρώνοντας το χατ τρικ μετά από ωραία ενέργεια και άψογo τελείωμα.

Το 4-0 ήρθε από αυτογκόλ του Αφρίκο τρία λεπτά μετά, ενώ το κερασάκι στην τούρτα προσέθεσε στο 81' ο Έντουαρντς με υπέροχη ατομική προσπάθεια για το τελικό 5-0 της Σπόρτινγκ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα