Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επίσημη η επιστροφή του Κάρμο!

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επίσημη η επιστροφή του Κάρμο!

Νότης Χάλαρης
Ο Κάρμπο κοιτάζει το γκράφιτι με τους παίκτες του Ολυμπιακού στον Ρέντη

bet365

Είναι επίσημο! Ο Νταβίντ Κάρμο επέστρεψε στον Ολυμπιακό καθώς οι Πειραιώτες έκαναν γνωστή την επιστροφή του 25χρονου στόπερ.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Νταβίντ Κάρμο καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την επιστροφή του 25χρονου στόπερ.

Ο διεθνής αμυντικός έπαιξε ως δανεικός για έξι μήνες την περσινή σεζόν από την Πόρτο και έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την κατάκτηση του Conference League αφού μέτρησε 20 συμμετοχές συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του με την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν αλλά ο ποδοσφαιριστής προτίμησε να προσπαθήσει να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ των Πορτογάλων.

Εν τέλει, βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει για πέντε χρόνια με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και να παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό, την ίδια στιγμή που το deal θα φτάσει τα 15 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα