Ιωνικός: Δύσκολα θα κατέβει στη Super League 2, αλλά...

Ιωνικός: Δύσκολα θα κατέβει στη Super League 2, αλλά...

Ιωνικός: Δύσκολα θα κατέβει στη Super League 2, αλλά...

bet365

Η οικογένεια Τσιριγώτη, επανέλαβε την πρόθεσή της να μην συνεχίσει στη διοίκηση της ομάδας, αφού ακόμη δεν έχει βρεθεί συμπαίκτης, αλλά δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή να... νικήσει το συναίσθημα.

Η οικογένεια Τσιριγώτη είναι αυτή που αναμόρφωσε τον Ιωνικό και οδήγησε την ομάδα στις καλύτερες μέρες της, μετά την εποχή Κανελλάκη.

Με την παρουσία της στον διοικητικό θώκο, η ομάδα της Νίκαιας επέστρεψε στη Super League και πέρυσι πρωταγωνίστησε στη Super League 2.

Τα δεδομένα φέτος είναι διαφορετικά. Η οικογένεια έκανε γνωστή, με ανακοίνωσή της, την επιθυμία της να μπει συμπαίκτης στη διοίκηση - κάτι που ωστόσο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Χθες σε συνάντηση της διοίκησης με 300 οπαδούς περίπου, έγινε σαφές ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση να παραμείνει η νυν διοίκηση στο τιμόνι. «Μαζί σου και στο Γ' τοπικό», είπαν κάποιοι στον Γιάννη Τσιριγώτη και είναι χαρακτηριστικό πως σε μία συγκινητική στιγμή τον χειροκρότησαν θερμά, αλλά είναι γεγονός πως αυτήν τη στιγμή δύσκολα θα δούμε τον Ιωνικό στη Super League 2 στο πρωτάθλημα της σεζόν 2024-2025.

Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν τον Γιάννη Τσιριγώτη και την οικογένεια γενικότερα, διατηρούν ανοιχτή μια χαραμάδα αισιοδοξία. «Η αγάπη και η αφοσίωση της οικογένειας Τσιριγώτη για τον Ιωνικό και την πόλη, μπορεί στο τέλος να αλλάξουν την κατάσταση», λένε άνθρωποι κοντά στην οικογένεια.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα