Η ομοσπονδία της Νορβηγίας ανακοίνωσε οτι ο Ζαφείρης θα αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας

Η ομοσπονδία της Νορβηγίας ανακοίνωσε οτι ο Ζαφείρης θα αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας

Newsroom
Ζαφείρης στο Gazzetta: «Τον Γενάρη δεν τον άφησε η Σλάβια να έρθει στον Παναθηναϊκό, θα βοηθήσει με τα γκολ του»

bet365

Με ανάρτηση στα social media η ομοσπονδία της Νορβηγίας γνωστοποίησε ότι ο Χρήστος Ζαφείρης θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ελλάδος σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος θα φορά και με τη... βούλα ο Χρήστος Ζαφείρης. Με επίσημη ενημέρωση, η ομοσπονδία της Νορβηγίας γνωστοποίησε ότι ο νεαρός μέσος της Σλάβια Πράγας αποφάσισε να επιλέξει τα «γαλανόλευκα».

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έχει επιλέξει να αγωνιστεί με το εθνόσημο της Ελλάδας ωστόσο ο λόγος που δεν μπόρεσε να βρεθεί στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, είναι η FIFA.

Τόσο η ΕΠΟ όσο και η νορβηγική ομοσπονδία έστειλαν τα έγγραφα που χρειαζόταν για να αγωνιστεί ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με τη χώρα μας, με τη δεύτερη να στέλνει την μπλε κάρτα πριν λίγα 24ωρα. Έτσι, έχοντας συλλέξει όσα όσα απαιτούνται, η FIFA είναι εκείνη που πρέπει να ανάψει το «πράσινο φως» για να μπορεί ο Ζαφείρης να κληθεί στην Εθνική Ανδρών.

Η νορβηγική ομοσπονδία πάντως επισημοποίησε την απόφαση του Ζαφείρη ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει θέση στις επόμενες κλήσεις του Γιοβάνοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα