Εθνική Ελπίδων: Οι πρώτες κλήσεις του Ταουσιάνη για την Ελλάδα

Εθνική Ελπίδων: Οι πρώτες κλήσεις του Ταουσιάνη για την Ελλάδα

Νότης Χάλαρης
Εθνική Ελπίδων: Οι πρώτες κλήσεις του Ταουσιάνη για την Ελλάδα

bet365

Ο Γιάννης Ταουσιάνης έκανε γνωστή την πρώτη αποστολή ως προπονητής της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του αγώνα με τα Νησιά Φερόε.

Με νέο προπονητή θα αγωνιστεί στα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών για το EURO U21 η Εθνική Ελπίδων καθώς ο Γιάννης Ταουσιάνης διαδέχθηκε τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο Έλληνας προπονητής ανακοίνωσε τις πρώτες του κλήσεις ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στα Νησιά Φερόε (10/09, 19:30), έχοντας στις επιλογές του αρκετούς παίκτες από τους πρωταθλητές του UEFA Youth League.

Φυσικά, ξεχωρίζουν οι επιστροφές των Ηλία Κωστή και Γιώργο Κούτσια. Από εκεί και πέρα, η αποστολή είναι: Μπαλωμένος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Κωνσταντόπουλος, Κωστής, Χρυσόπουλος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Κουτσογούλας, Τασιούρας, Κουρφαλίδης, Μεταξάς, Μπακούλας, Μουζακίτης, Δαρέλας, Καλοσκάμης, Κοντούρης, Μπελεβώνης, Ζουγλής, Αποστολάκης, Παναγίδης, Κούτσιας, Νιάρχος, Τζίμας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα