Αλ Χιλάλ μεταγραφές: Ανακοίνωσε Κανσέλο

Βασίλης Μπαλατσός
Cancelo
Η Αλ Χιλάλ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ζοάο Κανσέλο από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τις δυο ομάδες να τα βρίσκουν στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Στη Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζοάο Κανσέλο. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από πέντε χρόνια, καθώς τον αγόρασε η Αλ Χιλάλ, δίνοντας 25 εκατομμύρια ευρώ στους πρωταθλητές της Premier League.

Ο 30χρονος αμυντικός πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Ευρώπη και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 58 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας πήγε το καλοκαίρι του 2019 στη Μάντσεστερ Σίτι με μεταγραφή 65 εκατομμυρίων ευρώ από τη Γιουβέντους και ήταν βασικός στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον οποίο ήρθε σε ρήξη τον Γενάρη του 2023. Μετά από δανεισμούς σε Μπάγερν και Μπαρτσελόνα ο Κανσέλο είπε «αντίο» στους Πολίτες οριστικά

Την περασμένη σεζόν με την Μπάρτσα είχε 42 εμφανίσεις, με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ. Με τη Σίτι είχε εννέα γκολ και 21 ασίστ σε 154 εμφανίσεις και σήκωσε τρία πρωταθλήματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα