Παπαστεργίου για ημιαυτόματο οφσάιντ και goal line technology: «Αν δεν θίγονται οι όροι, δεν θα υπήρχε θέμα από την πλευρά μας»

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου μίλησε για το θέμα του VAR και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ενώ στάθηκε και στο ημιαυτόματο οφσάιντ και στο goal line technology.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM» για το κομμάτι του VAR και την παράταση της σύμβασης ενώ στάθηκε και στο κομμάτι του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα γήπεδα.

Βέβαια ενδιαφέρον σύλλεξε όσα είπε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το ημιαυτόματο οφσάιντ και στο goal line technology.

Χαρακτηριστικά:

«Υπήρχε μία συγκεκριμένη σύμβαση με την Κυβέρνηση που είχε πολύ συγκεκριμένες παροχές. Επειδή πήγαμε σε ανανέωση κατά ένα έτος της σύμβασης, δεν θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το αντικείμενο. Αυτό μπορεί να γίνει ως μία ξεχωριστή σύμβαση που θα μπορούσε να το ζητήσει η Stoiximan Superleague στην εταιρία που το χειρίζεται.

Από την ώρα που αυτό δεν θίγει τους όρους της σύμβασης, γιατί οι όροι είναι συγκεκριμένη, προφανώς δεν θα υπήρχε θέμα από την πλευρά μας. Όταν πας σε παράταση σύμβασης, δεν θα μπορούσαμε να τροποποιήσουμε τους όρους της σύμβασης»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα