ΠΑΣΠ: «Απεγνωσμένοι γονείς και αθλητές ζητάνε το δίκιο τους»

Newsroom
ΠΑΣΠ
Τα προβλήματα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που παράλληλα εκπληρώνουν τη στρατιωτική τους θητεία συνεχίζονται, με τον ΠΑΣΠ να βγάζει νέα ανακοίνωση για το θέμα.

Νέα ανακοίνωση από τον ΠΑΣΠ, για το πολύ σημαντικό θέμα που αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία και της μη βοήθειας προς αυτούς από κανέναν φορέα.

Αναλυτικά:

Σε απόγνωση βρίσκονται νεαροί ποδοσφαιριστές που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία καθώς και οι γονείς τους λόγω της μείωσης, κατά περίπου 40%, του αριθμού των σωματειακών ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις.

Οι επιστολές των γονιών προς το Υπουργείο Άμυνας, το ΓΕΕΦ, τον ΚΟΑ, ακόμη και στον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή από το να επανέλθουμε στο συγκεκριμένο θέμα. Μέσα από το περιεχόμενο των επιστολών, μερικές από τις οποίες μας κοινοποιούνται, φανερώνεται το δράμα που περνούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βλέπουν την καριέρα τους από τη μία μέρα στην άλλη να καταστρέφεται.

Κοινό χαρακτηριστικό σχεδόν όλων των επιστολών είναι η περιγραφή της κακής ψυχολογικής κατάστασης των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών οι οποίοι μετά από αρκετά χρόνια σκληρής δουλειάς έχουν εξασφαλίσει επαγγελματικό συμβόλαιο και τα πρώτα τους έσοδα. Πώς, όμως, θα ανταποκρίνονται στα επαγγελματικά καθήκοντά τους όταν δεν προπονούνται και δεν αγωνίζονται; Αυτοί οι ποδοσφαιριστές αλλιώς ονειρευόταν το μέλλον τους.

Η στρατιωτική θητεία αποτελεί ύψιστη τιμή για τον καθένα μας. Αυτό που ζητάει ο ΠΑ.Σ.Π. για ακόμη μία φορά, είναι η επαναφορά του αριθμού των αθλητών στους οποίους παρέχονταν διευκολύνσεις στα δεδομένα που ίσχυαν τα προηγούμενα χρόνια ώστε το μέλλον αυτών των ποδοσφαιριστών, στους οποίους δικαιωματικά παρέχονταν διευκολύνσεις, να μην είναι αβέβαιο και ζοφερό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα