ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός με Master 20.000€ συνολικά, εντελώς δωρεάν στη Stoiximan!

Newsroom
παοκ
ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός απέχουν ένα βήμα από τη συμμετοχή τους σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Οι αγώνες απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς και τη Λανς, σου δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχεις εντελώς δωρεάν*, διεκδικώντας 10.000€ σε μετρητά στον καθένα.

Η νίκη στην Τούμπα και κυρίως το σκορ σε αυτήν φέρνει τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά ήδη στους ομίλους του Europa League. Το 4-0 πρακτικά έχει ολοκληρώσει την αποστολή για τον δικέφαλο του Βορρά. Ο αγώνας του όμως προσφέρεται με Master από τη Stoiximan κι έπαθλο 10.000€ σε μετρητά.

-Διεκδικείς έως 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο Σάμροκ Ρόβερς - ΠΑΟΚ!

Για τον Παναθηναϊκό, οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες, αφού έχει να αντιμετωπίσει μία ισχυρή ομάδα καθώς και το 2-1 της ήττας από τον πρώτο αγώνα. Το δικό του Master σε περιμένει ώστε να διεκδικήσεις το ποσό των 10.000€ σε μετρητά.

-Διεκδικείς έως 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο Παναθηναϊκός - Λανς!

Τα ερωτήματα, σε κάθε Master είναι: “Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ του αγώνα στην κανονική διάρκεια” και “Ποιος παίκτης θα σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα” (τα ερωτήματα τίθενται έτσι ακριβώς, στην ενότητα Master, στη σελίδα της Stoiximan).

Ανάλογα με την ακρίβεια των απαντήσεων σου στα δύο ερωτήματα, θα πάρεις και την αντίστοιχη θέση στην κατάταξη μεταξύ των συμμετοχών σε κάθε Master, ενώ δεν υπάρχει υποχρέωση συμμετοχής και στους δύο αγώνες.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα