Νέος προπονητής τερματοφυλάκων στην Εθνική Ελπίδων ο Λαρεντζάκης

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων στην Εθνική Ελπίδων ο Λαρεντζάκης

Νότης Χάλαρης
Ελλάδα

bet365

Τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων στην Εθνική Ελπίδων ανέλαβε το Γιώργος Λαρεντζάκης μετά τη θητεία του στη Λαμία.

Πριν λίγες μέρες, ο Γιώργος Λαρεντζάκης έκανε γνωστό ότι δεν θα παραμείνει στη Λαμία, δηλώνοντας την παραίτηση του από το κλαμπ και αποχαιρετώντας με ένα όμορφο μήνυμα στα social media.

Ο Έλληνας κόουτς τα βρήκε σε όλα με την ΕΠΟ και πλέον θα είναι στο πλάι του Γιάννη Ταουσιάνη στην Εθνική Ελπίδων ως προπονητής τερματοφυλάκων. Να θυμίσουμε πως έχουν γίνει γνωστές οι κλήσεις για το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε. Επίσης, ο Παναγιώτης Κονομάρας αναλαμβάνει γυμναστής Εθνικών Ομάδων όλων των ηλικιών και ο Γιώργος Κόλτσης θα είναι ο αναλυτής όλων των ηλικιών στις Εθνικής Ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων αποφασίστηκε η σύναψη σύμβασης με τους Παναγιώτη Κονομάρα (γυμναστής Εθνικών Ομάδων όλων των ηλικιών), Γιώργο Λαρεντζάκη (προπονητής τερματοφυλάκων Εθνικής Ελπίδων και Εθνικών Ομάδων όλων των ηλικιών), Γιώργο Κόλτση (αναλυτής Εθνικών Ομάδων όλων των ηλικιών).»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα