Η πρώτη αποστολή του Βαγγέλη Μόρα για την Εθνική Νέων

Η πρώτη αποστολή του Βαγγέλη Μόρα για την Εθνική Νέων

Νότης Χάλαρης
Ελλάδα

bet365

Με τον Βαγγέλη Μόρα στο... τιμόνι της Εθνικής Νέων, ο Έλληνας προπονητής έκανε γνωστές τις πρώτες του κλήσεις για την Ελλάδα ενόψει του φιλικού με τους Νέους του Ολυμπιακού (10/09).

Με το βλέμμα στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του EURO U19, ο Βαγγέλης Μόρας έκανε γνωστές τις πρώτες του κλήσεις για την Εθνική Νέων, διαδεχόμενος τον Τάσο Θέο στην τεχνική ηγεσία.

Ο Έλληνας προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει για το φιλικό κόντρα στους Νέους του Ολυμπιακού στις 10/09 αλλά και την προετοιμασία ενόψει των αγώνων του Νοεμβρίου.

Αναλυτικά: Καλτσάς, Μπελέρης, Γεωργακόπουλος, Σβίγκος, Γαλιάτσος, Μπαταούλας, Κοσίδης, Πλιώνης, Τσιουγγάρης, Πολυκράτης, Αλαφάκης, Μαρούτσης, Καλαϊτσίδης, Αδαμάκης, Μπρέγκου, Λιατσικούρας, Παναγιωτακόπουλος, Πνευμονίδης, Πολιτάκης, Μύθου, Κωστούλας, Αγγελάκης, Ανδρικόπουλος, Δεληανίδης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα