Ολυμπιακός: Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Κωνσταντίνο Κωστούλα με 4 γκολ σε 4 ματς με την Κ23 της Ρίο Άβε

Νότης Χάλαρης
Ελλάδα

bet365

Ο μεγάλος αδερφός του Χαράλαμπου Κωστούλα, Κωνσταντίνος, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με την Κ23 της Ρίο Άβε καθώς μετράει τέσσερα γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια παρότι στόπερ.

Ένα από τα παιδιά που αποχώρησε από την περσινή Κ19 του Ολυμπιακού που κατέκτησε το UEFA Youth League ήταν ο Κωνσταντίνος Κωστούλας, καθώς παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Κ23 της Ρίο Άβε.

Ο 19χρονος στόπερ και μεγάλος αδερφός του Χαράλαμπου Κωστούλα, έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο αντίστοιχο πορτογαλικό πρωτάθλημα αφού ήδη μετράει τέσσερα γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές (!).

Παρότι η Ρίο Άβε έχει δύο ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη έως τώρα, ο Έλληνας αμυντικός έχει κάνει ονειρική αρχή, αφού έχει σκοράρει κόντρα στην Μπράγκα και την Φαμαλικάο ενώ στο τελευταίο ματς με την Λέισοες πέτυχε δύο τέρματα για το τελικό 4-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα