Αντούνα: Έφυγε από την Κρουζ Αζούλ αλλά συνεχίζει στο Μεξικό

Βασίλης Μπαλατσός
antuna

bet365

Ο Ουριέλ Αντούνα που είχε «συνδεθεί» με το ελληνικό «Big 4» παραμένει στο Μεξικό αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τίγκρες.

Τελικά ο Ουριέλ Αντούνα αποχώρησε από την Κρουζ Αζούλ, όμως δεν επέστρεψε στην Ευρώπη, καθώς θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην πατρίδα του. Ο διεθνής Μεξικανός εξτρέμ έκανε... εσωτερική μετακίνηση, αφού πλέον θα αγωνίζεται με την Τίγκρες.

Ο 27χρονος winger έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις Τίγρεις και ανακοινώθηκε η μεταγραφή του. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό με το οποίο έκλεισε το deal μεταξύ των δυο ομάδων του Μεξικού.

Θυμίζουμε πως την περασμένη σεζόν ο Αντούνα απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό, την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο οι Μεξικάνοι τον παρουσίαζαν ως παίκτη της ΑΕΚ, ενώ «συνδέθηκε» τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με τον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα