Ρονάλντο για τα 1000+ γκολ του Πελέ: Η μπηχτή του Πορτογάλου και το «είσαι μπ@$τ@ρδο$» του Φέρντιναντ

Ρονάλντο για τα 1000+ γκολ του Πελέ: Η μπηχτή του Πορτογάλου και το «είσαι μπ@$τ@ρδο$» του Φέρντιναντ

Newsroom
ronaldo-rio

bet365

Σε συνέντευξή του στον Ρίο Φέρντιναντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έριξε τα... βέλη του προς τον μυθικό αριθμό των γκολ του Πελέ, κάνοντας τον βετεράνο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσφατα σημείωσε το 899ο γκολ της καριέρας του στην αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Αλ Φεϊχά του Χρήστου Κόντη και βρίσκεται μια ανάσα από τα 900 τέρματα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον βετεράνο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, το πρώτο μέρος της οποίας έχει αναρτηθεί στο νέο κανάλι του Ρονάλντο στο Youtube, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο νέο του στόχο. Να φτάσει τα 1.000 γκολ στην επαγγελματική του καριέρα, αφού πρώτα ξεπεράσει τα 900!

Μάλιστα, ο Ρονάλντο έριξε τη... μπηχτή του προς τον αριθμό των τερμάτων του θρυλικού Πελέ, λέγοντας:

«Θέλω να φτάσω τα 900 γκολ και μετά τα 1.000. Αλλά με μία διαφορά: Όλα τα δικά του γκολ έχουν βιντεοσκοπηθεί, έχω αποδείξεις! Μπορώ να σου δείξω ακόμη και αυτά από τις προπονήσεις μου», ανέφερε στο τέλος γελώντας, με τον Φέρντιναντ να αντιδράει αμέσως με περιπαικτική διάθεση:

«Είσαι μπ@$τ@ρδο$, είσαι μπ@$τ@ρδο$, μιλάς για τον Πελέ», φαίνεται να λέει στο βίντεο ξεκαρδισμένος στα γέλια.

Σύμφωνα με τη FIFA, ο θρυλικός Βραζιλιάνος έχει σημειώσει 1.281 γκολ, ωστόσο ο ίδιος είχε παραδεχθεί παλιότερα ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον έχει ξεπεράσει. Η «μπηχτή» του Πορτογάλου είναι προφανώς προς στο γεγονός ότι τα παλιότερα χρόνια δεν υπήρχε η δυνατότητα καταγραφής φάσεων και γκολ, όπως γίνεται σήμερα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν οι απαραίτητες... αποδείξεις που να επιβεβαιώνουν τους αριθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα