Βοσκαρίδης: «Τέλος» από την Εθνική Γυναικών

Βοσκαρίδης: «Τέλος» από την Εθνική Γυναικών

Newsroom
ΒΟΣΚΑΡΙΔΗΣ
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γυναικών ποδοσφαίρου αποτελεί ο Στέφανος Βοσκαρίδης, ο οποίος έκανε τον δικό του απολογισμό μέσω επιστολής.

«Ακέφαλη» έμεινε η Εθνική μας ομάδα Γυναικών στο ποδόσφαιρο, καθώς ο Στέφανος Βοσκαρίδης αποχώρησε από τον πάγκο, μετά το πέρας των υποχρεώσεων για τα προκριματικά του UEFA Women's EURO 2025.

Ο έμπειρος τεχνικός μέσω γραπτής επιστολής του, έκανε τον δικό του απολογισμό και ευχήθηκε κάθε καλή επιτυχία στο μέλλον της Εθνικής.

Η επιστολή:

Αγαπητοί,

Καθώς ολοκληρώθηκε το 14μηνο ταξίδι μου ως προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, θα ήθελα να αφιερώσω αυτή στιγμή για να αναλογιστώ την σπουδαία εμπειρία που έζησα . Αυτοί οι μήνες ήταν γεμάτοι, πρόοδο, επιτυχίες, στεναχώρια για κάποια ατυχή αποτελέσματα και όμορφες αναμνήσεις που θα φυλάξω για πάντα.

Υπό την καθοδήγησή μου, η ομάδα σημείωσε αξιοσημείωτη πρόοδο, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Η ομάδα έδειξε ανθεκτικότητα, αφοσίωση ,ταλέντο και νίκες ( συνολικά τους 7 βαθμούς στο Nations league). Το να παρακολουθώ αυτές τις αθλήτριες να εξελίσσονται ήταν μία από τις μεγαλύτερες τιμές της καριέρας μου.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην Ομοσπονδία που μου εμπιστεύτηκε αυτόν τον σπουδαίο ρόλο και είμαι περήφανος γιατί παραδίδω μια ανανεωμένη Εθνική Γυναικών γεμάτη ταλέντο .

Καθώς προχωρώ στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, για όλη την στήριξη κατά την διάρκεια αυτού του υπέροχου ταξιδιού. Μαζί καταφεραμε αυτά τα αποτελέσματα .

Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία στις μελλοντικές της προσπάθειες, και θα είμαι πάντα ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της.

Εις το επανιδείν

Βοσκαρίδης Στέφανος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα