Γιουβέντους: Ο Παπαδόπουλος πέτυχε το γκολ της νίκης στο ντεμπούτο του με τη Β' ομάδα των «μπιανκονέρι»

Γιουβέντους: Ο Παπαδόπουλος πέτυχε το γκολ της νίκης στο ντεμπούτο του με τη Β' ομάδα των «μπιανκονέρι»

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Χρήστου Παπαδόπουλου στη Γιουβέντους με τη Β' ομάδα του συλλόγου καθώς σκόραρε στο ντεμπούτο του και χάρισε τη νίκη κόντρα στην Κασερτάνα.

Δεν γινόταν να έχει καλύτερο ντεμπούτο με τη Γιουβέντους ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των «μπιανκονέρι» για τη Β' ομάδα (αγωνίζεται στη Serie C) και με το τέρμα του, χάρισε τη νίκη στον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, η Γιουβέντους ήταν πίσω στο σκορ με την Κασερτάνα με 2-0, η Γιούβε το γύρισε σε 2-2 πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και έπειτα ανέλαβε δράση ο Έλληνας επιθετικός.

Έχοντας μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο, ο Παπαδόπουλος έκανε ένα υπέροχο σουτ στην περιοχή και έγραψε το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ, στο 89ο λεπτό, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τη θητεία του στη Γιουβέντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα