Τέσσερις δυνατές επιλογές για την νέα στροφή της Super League!

Newsroom
Τσικίνιο
Το Σάββατο στην εκκίνηση της 3ης αγωνιστικής της Super League τα αουτσάιντερ ψάχνουν τη δικιά τους επανάσταση κόντρα στα μεγάλα φαβορί.

Στο «Αθανάσιος Διάκος», η Λαμία υποδέχεται (19:30) τον Ολυμπιακό και φιλοδοξεί να κοιτάξει στα μάτια του «ερυθρόλευκους». Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά προέρχεται από αποτέλεσμα έκπληξη (1-1) μέσα στην έδρα της ΑΕΚ και στα δύο πρώτα παιχνίδια της έχει σκοράρει τουλάχιστον από ένα γκολ.

Ο Ολυμπιακός, μετά τη δύσκολη επικράτηση με την Καλλιθέα, σκέφτεται μόνο το 3/3 και θα κληθεί πάνω στο τερέν να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Το γεγονός ότι η Λαμία θα παίξει με άγνοια κινδύνου σε συνδυασμό με την επιθετική ποιότητα του Ολυμπιακού «φωτογραφίζει» Goal/Goal σε απόδοση 1.90, ενώ δεν περνάει απαρατήρητο ότι πέρυσι και τα δύο ματς έληξαν με τις ομάδες να σκοράρουν (4-1, 1-5).

Με δεδομένο ότι η Λαμία θα παίξει πιο αμυντικά αναμένουμε και δύσκολες φάσεις μέσα στο κουτί. Απόδοση 2.55 ο διαιτητής να καταλογίσει πέναλτι.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σ’ ένα παιχνίδια που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι Θεσσαλονικείς του Άκη Μάντζιου την περασμένη αγωνιστική νίκησαν 0-1 στην έδρα του Πανσερραϊκού και άνοιξαν λογαριασμός στις νίκες. Ο Αστέρας ηττήθηκε στην Τρίπολη (0-1) από τον Βόλο και θα επιστρατεύσει τη «μαχητικότητα» που εμφάνισε με τον Παναθηναϊκό για να σπάσει την αρνητική παράδοση των 8 σερί ηττών στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι δύο ομάδες μετρούν μόνο Under στα φετινά τους παιχνίδια και το παιχνίδια θα περιτριγυρίσει στην ισοπαλία. Απόδοση 2.15 η ισοπαλία στο ημίχρονο, ενώ το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή του ματς το κοστολογείται στο 2.80.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα