Σέλτικ - Ρέιντζερς 3-0: Οι «Σαμουράι» των Κελτών «καθάρισαν» στο πρώτο Old Firm της σεζόν

Ιάσονας Θεριός
Σέλτικ - Ρέιντζερς

bet365

Με τους Μαέντα και Φουρουχάσι να... σέρνουν τον χορό, η Σέλτικ διέλυσε εντός έδρας τη Ρέιντζερς(3-0) και θριάμβευσε στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν για να κάνει το 4/4 στο πρωτάθλημα Σκωτίας.

Θριαμβεύτρια η Σέλτικ στο πρώτο Old Firm της σεζόν, υπέταξε τη Ρέιντζερς στο «Celtic Park» με ηχηρή τριάρα (3-0) και συνέχισε το απόλυτό της στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στους 12 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ήδη στο +5 από την... άσπονδη αντίπαλό της.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προειδοποίησε στο 11' με το ακυρωθέν τέρμα του Κιόγκο Φουρουχάσι. Έξι λεπτά μετά βέβαια, το γκολ ήρθε. Ο Τζόνστον γύρισε την μπάλα και ο Μαέντα από την καρδιά της περιοχής εκτέλεσε όμορφα για το 1-0. Ο Φουρουχάσι στη συνέχεια βρήκε αυτό που έψαχνε και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 40', ο Ιάπωνας φορ πήρε την μπάλα εκτός περιοχής και με εξαιρετικό μακρινό και συρτό πλασέ την «κάρφωσε» στη γωνία του Μπάτλαντ για το 2-0.

Η Ρέιντζερς είχε τις στιγμές της να μπει ξανά στο ματς, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε και... τιμωρήθηκε. Την... μπαγκέτα από τους «Σαμουράι» των Κελτών πήρε η «παλιοσειρά» ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος με δυνατό τελείωμα εκτός περιοχής διαμόρφωσε στο 75' το τελικό 3-0 για τη Σέλτικ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα