Νυρεμβέργη: Οπαδοί χτύπησαν παίκτη επειδή ανέβασε φωτογραφία με τη φανέλα της Μπάγερν

Newsroom
sommer

bet365

Μία φωτογραφία του Νίκλας Ζόμερ με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου ήταν αρκετή για να εξοργίσει τους φιλάθλους της Νυρεμβέργης, οι οποίοι του επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τον!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Γερμανία την περασμένη Κυριακή (01/09) που είχε ως αποτέλεσμα ένας ποδοσφαιριστής της Νυρεμβέργης να δεχθεί σωματική επίθεση από τους φιλάθλους της ίδιας του της ομάδας.

Ο λόγος για τον Νίκλας Ζόμερ, τον ποδοσφαιριστή της Νυρεμβέργης, αλλά και influencer με πάνω από έναν εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram, λόγω μίας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο 26χρονος πόσταρε μία φωτογραφία με τον ίδιο να φοράει τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, την οποία φρόντισε να διαγράψει λίγα λεπτά την ανάρτησή της. Ωστόσο, οι οπαδοί της Νυρεμβέργης πρόλαβαν να δουν την εν λόγω φωτογραφία και ακολούθησε ο «κακός χαμός».

Αρχικά, στην αναμέτρηση της ομάδας, ο κόσμος γιούχαρε τον Ζόμερ φωνάζοντας συνθήματα κατά του Γερμανού ποδοσφαιριστή. Η κατάσταση κορυφώθηκε όταν ο ίδιος δέχθηκε επίθεση από οργισμένους οπαδούς, με τον ίδιο πάντως να μην τραυματίζεται σοβαρά.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ενώ ο σύλλογος με ανακοίνωσή του ζήτησε συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή καταδικάζοντας τα όσα έγιναν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα