Σουάρες: Ανακοίνωσε την απόσυρση του από την εθνική Ουρουγουάης!

Σουάρες: Ανακοίνωσε την απόσυρση του από την εθνική Ουρουγουάης!

Newsroom
Σουάρες: Ανακοίνωσε την απόσυρση του από την εθνική Ουρουγουάης!

bet365

Την απόφαση του να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τρίτης ο τεράστιος Λουίς Σουάρες.

Έπειτα από 17 χρόνια στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης, ο Λουίς Σουάρες αποφάσισε να αποσυρθεί από την αγαπημένη του Σελέστε και να ανοίξει χώρο στη νέα γενιά.

Ο pistolero γνωστοποίησε την απόφαση του σε μια έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε τα ξημερώματα της Τρίτης. Με δάκρια στα μάτια, ο Σουάρες ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Παρασκευή απέναντι στην Παραγουάη θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της Ουρουγουάης με την οποία έγραψε τη δική του μεγάλη και χρυσή ιστορία.

Συνολικά ο Σουάρες αγωνίστηκε 142 φορές με τη φανέλα της πατρίδας του, πετυχαίνοντας συνολικά 69 γκολ με τα οποία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ στην ιστορία της Ουρουγουάης, ενώ κατέκτησε και ένα Copa America.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα